Ana içeriğe atla

2023 Bahar Yarıyılı Sonu İtibari ile Mezun Olması Beklenen Öğrenciler Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

2023 Bahar Yarıyılı sonunda mezun olacak adayların dikkatine!

Mezun adayları, bahar yarıyılı sonunda almış olduğu tüm derslerden geçer not almaları ve genel not ortalamalarının lisans programlarında en az 2.00, tezsiz yüksek lisans programlarında en az 3.00 olması durumunda mezuniyet koşullarını (müfredat dersleri ve müfredat kredisi dâhil) sağlayacaklardır. Buna göre mezuniyeti beklenen lisans ve tezsiz yüksek lisans öğrencilerimizin listeleri  Öğrenci İşleri Müdürlüğü web sayfasında yayınlanmıştır. Herhangi bir nedenle adınızın listelerde yer almayacağını düşünerek, listeleri kontrol etmenizde yarar vardır.

Listeye ulaşmak için tıklayınız. (Sadece bahar dönemi mezun adaylarını içeren listedir)

Mezuniyet koşullarını sağlayan öğrencilerin diplomalarını alabilmeleri için üniversiteye karşı yükümlülüklerinin (öğrenim ücreti, kütüphane, yurt vb.) bulunmaması gerekir.

Öğrenciler varsa öğrenim ücreti borç bilgilerini öğrenci portali üzerinden “Account Balance” uygulaması aracılığı ile kütüphane borçlarını Kütüphane Otomasyon Sistemi üzerinden ve yurt borç bilgilerini de Yurt Müdürlüğü’nden öğreneceklerdir. Borç bilgisi mevcut ise ilgili birime giderek borcunu ödeyecek ve sistemdeki borç bilgisini sildirecektir.

Mezuniyet işlemlerine ilişkin detaylı bilgi için tıklayınız.

 

Mezuniyet Törenine Katılabilecek Öğrenciler

Mezuniyet töreni 09 Temmuz 2023 tarihinde gerçekleşecek olup, aşağıda belirtilen öğrenci grupları katılabilecektir.

(Mezuniyet töreni kitapçığında da bu öğrencilerin isimleri yer alacaktır.)

2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Mezunları,

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Mezunları,

2022-2023 Akademik Yılı Bahar yarıyılında 4.sınıf olup mezun durumunda olmayan öğrenciler,

2022-2023 Akademik Yılı Bahar yarıyılı lisansüstü programların mezunları ile 2023 Eylül ayına kadar jüriye girme durumunda olan lisansüstü öğrenciler.