Ana içeriğe atla

2019-2020 ve 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunları İçin Duyuru

2019-2020 Akademik yılı mezunlarının listesi için tıklayınız.

2020-2021 Güz Yarıyılı mezunlarının listesi için tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı mezunlarının listesi için tıklayınız. 

MEZUNİYET İŞLEMLERİ

Öğrencilerimizin mezuniyet belgelerini alabilmeleri için kayıt sildirme işlemlerini  23-25 Haziran 2021 tarihleri arasında portalden yapması gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

ÖĞRENİM ÜCRETİ BORCU OLAN ÖĞRENCİLER

Bazı öğrencilerimiz, öğrenim ücretini taksitle ödemek üzere dilekçe vererek onay almış, ancak taksitlerini ödememiş olabilir. Bu öğrenciler borçlu durumdadırlar. Bu öğrencilerimizin törenden önceki hafta Mali İşler Müdürlüğü ile irtibata geçerek borçlarını ödemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde diplomalarını alamayacaklardır.

 TÖRENE KATILABİLECEK OLAN ÖĞRENCİLER

Mezuniyet törenine aşağıda belirtilen öğrenci grupları katılabilecektir. Mezuniyet töreni kitapçığında da bu öğrencilerin isimleri yer alacaktır.

  1. 2019-2020 Akademik Yılı mezunları,
  2. 2020-2021 Akademik Yılı Güz Yarıyılı  mezunları,
  3. 2020-2021 Akademik Yılı Bahar yarıyılı lisans programlarının mezunları ile  4.sınıf öğrencileri,
  4. 2020-2021 Akademik Yılı Bahar yarıyılı lisansüstü programların mezunları ile 2021 Eylül ayına kadar jüriye girme durumunda olan lisansüstü öğrencileri.

TÖRENE KATILIM ANKETI

Törene katılacak adayların Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü tarafından gönderilmiş olan anketi doldurmaları gerekmektedir. Anketi doldurmayan öğrenciler törene katılamayacaktır.

Pandemi kısıtlamaları ve Sağlık Bakanlığı talimatları gereğince mezuniyet törenine getirebileceğiniz misafir sayısı 2019 – 2020 Mezunları için 4 kişi, 2020 -  2021 Mezunları için 3 kişi olacaktır.

PROGRAM BİRİNCİLERİ

Program birinciliklerine aday olanların yarıyıl sonu notları ilan edildikten sonra Öğrenci İşleri Müdürlüğü ile irtibat kurmaları gerekmektedir.

Program birincileri Mezuniyet Töreni tarihi itibarı ile saptanmaktadır. Geçerli mazereti olduğu halde I (Incomplete) ve benzeri notu olan ve törenden sonra mezun olacak öğrenciler için derecelerde değişiklik yapılmaz.

AKADEMİK GİYSİ

Mezuniyet Törenine öğretim elemanları ve öğrenciler akademik giysi ile katılacaklardır. Akademik giysiler Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü’nden  alınacak ve tören sonrasında iade edilecektir. Akademik giysisi olmayanların tören alanına girişine izin verilmeyecektir.

TÖREN OTURMA DÜZENİ

Törenin düzenli bir şekilde yürütülebilmesi için mezunlarımızın sahaya girip yerlerine oturduktan sonra yerlerinden kalkmaması beklenmektedir.

FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Tören platformunda katılım belgelerini alırken tüm mezunların fotoğrafları tek tek çekilecektir. Bu nedenle sahaya girip yerinize oturduktan sonra fotoğraf çekme amacı ile oturma düzeni bozulmayacaktır.

DİPLOMALARIN DAĞITIMI

Diplomalar , 12-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında (saat 10:00-17:00 arasında, -12:00-13:00 öğle arası-) pandemi sağlık

kurallarına uyulmak kaydı ile Öğrenci İşleri Müdürlüğü'nde verilecektir.

ÖĞRENCİ BELGESİ

Lisans programları ile tezsiz yüksek lisans programlarında mezuniyet tarihi ilgili yarıyıl notlarının ilan tarihi, tezli yüksek lisans programlarında ise tez sınavı jüri tarihidir. Mezuniyet tarihinden sonra öğrenci belgesi verilmez.

MEZUNLAR DERNEĞİ:

Mezunlarımız diledikleri takdirde alttaki linkte belirtilen evrakları hazırlayarak 12-14 Temmuz 2021 TEDÜ Mezunlar Derneği masasına (TEDÜ D Blok Fuaye Alanında) teslim edebilir ve üyelik başvurularını tamamlayabilirler.

https://career.tedu.edu.tr/tr/career/tedu-mezunlar-dernegi

Mezunlar Derneği ile alakalı sorularını için mezun@tedu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.