Ana içeriğe atla

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ve Bahar Yarıyılı Mezunları için Duyuru

2019-2020 Güz Yarıyılı mezunlarının listesi için tıklayınız.

2019-2020 Bahar Yarıyılı mezunlarının listesi için tıklayınız.

Öğrencilerimizin mezuniyet belgelerini alabilmeleri için aşağıda belirtilen web adresinde belirtilen işlemleri tamamlamaları gerekmektedir.

https://registrar.tedu.edu.tr/tr/registrar/mezuniyet-islemleri

Geleneksel olarak akademik yıl sonunda yapılan TEDÜ Mezuniyet Töreni KOVİD-19 küresel pandemi nedeni ile daha önce planlanan tarihte yapılamayacaktır. Salgının gidişi değerlendirilerek daha sonra ilan edilecek bir tarihte Mezuniyet Töreni yapılacaktır.

Mezunlarımız, mezuniyetlerine ilişkin belgeyi 4 Temmuz 2020 tarihinden itibaren e-devlet üzerinden https://www.turkiye.gov.tr  adresinden alabileceklerdir. Bu belge elektronik imzalı ve geçerlidir. Üzerinde bulunan barkod numarası ile ilgili kurumlar belgeyi sorgulayarak doğruluğunu teyit edebilir. E-devlet şifresini,  PTT müdürlüklerine nüfus cüzdanınız ile birlikte bizzat başvurarak  alabilirsiniz.

Küresel pandemi nedeni ile öğrencilerimizin kampüse gelmeleri önerilmemektedir.  Ancak isteyenler için diplomalar  6-10 Temmuz tarihleri arasında (saat 10:00-17:00 arasında) tören yapılmaksızın ve pandemi sağlık kurallarına uyulmak kaydı ile D Blok Fuaye Alanında verilecektir.

Diplomanızı alabilmek için aşağıda belirtilen web adresinden randevu almanız gerekmektedir.

https://registrar.tedu.edu.tr/tr/registrar/diploma-alimi-randevusu

Cübbe Tahsisi:

Mezunlarımız diplomalarını aldıktan sonra ilgili masadan kep, cübbe ve kuşaklarını alabilirler. İlgili malzemelerin alınabilmesi için 140 TL depozito ücreti ödenmelidir. Kiralanan malzemeler, mezuniyet töreni sonrasına kadar mezunlarımızda kalacak ve tören sonrası yapılacak duyuru ile iade edilebilecektir. İade sırasında  35 TL kiralama ücreti hesaplanarak 105 TL geri ödeme yapılacaktır.

Önemli Not: 6-10 Temmuz tarihleri arasında cübbelerini alamayacak olan mezunlarımız için törenden bir gün önce cübbe dağıtımı yapılacaktır. Bu durumda da depozito ücreti ödenmelidir.

Not: Cübbe Tahsisi, Mezunlar Derneği Üyelik Başvurusu ve Fotoğraf Çekimi Diploma alımından hemen sonra ilgili masalar ve alanlarda gerçekleşecektir.

Fotoğraf Çekimi:

Görevlilerin yönlendirmesi ile açık hava amfide mezunlarımızın cübbeli fotoğraf çekimi gerçekleşecek olup düzenleme sonrasında kendilerine iletilecektir.

Cübbe tahsisi ve fotoğraf çekimi ile alakalı sorularınız için oao@tedu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Mezunlar Derneği:

Mezunlarımız diledikleri takdirde alttaki linkte belirtilen evrakları hazırlayarak TEDÜ Mezunlar Derneği masasına teslim edebilir ve üyelik başvurularını tamamlayabilirler.

https://career.tedu.edu.tr/tr/career/tedu-mezunlar-dernegi

Mezunlar Derneği ile alakalı sorularını için mezun@tedu.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.