Ana içeriğe atla

2015 LYS Ek Kontenjan Kesin Kayıt Bilgileri

31 Ağustos-01 Eylül 2015 tarihleri arasında LYS Ek Kontenjan Sonuçlarına göre lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları  ile  ilgili belgeler aşağıda yer almaktadır.

  • Sınav sonuç belgesinin internet çıktısı
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Lise diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli mezuniyet belgesi)
  • 1994 doğumlu ve daha büyük erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınacak "Bir fakülteye kayıtlı olmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair" belge
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğrafınız renkli, şu andaki görünümünüzü yansıtacak şekilde yüzünüz görünür ve kolaylıkla tanınabilir durumda son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  • Öğrenim ücretinin ödendiğine dair belge (Banka Dekontu) (Tam burslu hariç) (Dekont açıklamasında öğrencinin sadece “Adı Soyadı ve T.C. Kimlik numarasının” bulunmasına dikkat ediniz.)
  • Öğrenci Bilgi Formu ve İngilizce Dil Okulu (ELS) Öğrenci Bilgi Formu 

Öğrenci Bilgi Formunu indirmek için tıklayınız.

İngilizce Dil Okulu (ELS) Öğrenci Bilgi Formunu indirmek için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri : 31 Ağustos-01 Eylül 2015
Saat : 09:30-12:00 / 13:00-17:00
Kayıt Yeri : TED Üniversitesi Kolej Kampüsü
Öğrenci İşleri Ofisi

Tam ücretli programını kazanan öğrencilerin yıllık eğitim ücreti 27.540 TL (%8 KDV dahil) Güz ve Bahar yarıyıllarında iki eşit taksit olarak ödeyecektir.

% 50 burs hakkını kazanan öğrencilerin yıllık eğitim ücreti 13.770 TL (%8 KDV dahil) Güz ve Bahar yarıyıllarında iki eşit taksit olarak ödeyecektir.

% 25 burs hakkını kazanan öğrencilerin yıllık eğitim ücreti 20.655 TL (%8 KDV dahil) Güz ve Bahar yarıyıllarında iki eşit taksit olarak ödeyecektir.

Öğrenim ücreti ödemelerinizi Denizbank İnternet Şubesi’nden, Denizbank ATM’lerinden veya size en yakın Denizbank Şubesi’nden öğrenci kimlik bilgilerinizi bildirdikten sonra borç bilgilerinizi öğrenerek masraf ödemeksizin gerçekleştirebilirsiniz.

*Denizbank İnternet Şubesi ve Denizbank ATM’lerinden yapılacak ödemelerde izlenecek prosedürü görmek için tıklayınız.