2015-2016 Akademik Yılı LYS Kesin Kayıt Bilgileri

03-04-05-06 Ağustos 2015 tarihleri arasında LYS Sonuçlarına göre lisans programlarına yerleştirilen öğrencilerin kayıtları  ile  ilgili belgeler aşağıda yer almaktadır.

• Sınav sonuç belgesinin internet çıktısı
  • Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Lise diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli mezuniyet belgesi)
  • 1994 doğumlu ve daha büyük erkek öğrenciler için askerlik şubesinden alınacak "Bir fakülteye kayıtlı olmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair" belge
  • 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğrafınız renkli, şu andaki görünümünüzü yansıtacak şekilde yüzünüz görünür ve kolaylıkla tanınabilir durumda son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)
  • Öğrenim ücretinin ödendiğine dair belge (Banka Dekontu) (Tam burslu hariç) (Dekont açıklamasında öğrencinin sadece “Adı Soyadı ve T.C. Kimlik numarasının” bulunmasına dikkat ediniz.)
  • Öğrenci Bilgi Formu ve İngilizce Dil Okulu (ELS) Öğrenci Bilgi Formu