Başvuru Sonuçları ve Kayıt İşlemleri

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI ÇAP SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2023-2024 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI YAP SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SONUÇLARLA İLGİLİ SORULARINIZ İÇİN FAKÜLTE SEKRETERLERİ İLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.

Öğrenciler ÇAP/YAP’a kabul edildikleri ilk yarıyıl kayıt yaptırmak zorundadırlar. Aksi takdirde ÇAP /YAP’a kayıt hakkını kaybederler.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• Kayıt formu için tıklayınız.
  • Kayıt formunun "oimkayit@tedu.edu.tr" adresine iletilmesi yeterlidir.

AÇIKLAMALAR

• Kayıtlar Öğrenci İşleri Müdürlüğü tarafından 12-13 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Akademik danışmanlar ilgili Fakülte Sekreterlerinden öğrenilecektir. Öğrenci danışmanı ile görüştükten sonra, intibak kararı dikkate alınarak MyTEDU portal üzerinden ders kaydının yapılması gerekmektedir.
  • Öğrenciler kayıt sırasında hem ana dal programlarının kaydını, hem de çift ana dal/ yan dal program ders kaydını ayrı ayrı yapmalı, her iki programı için ayrı onay almalıdır.
  • Bu gruptaki öğrenciler, bir dersi hem anadalı, hem de çift ana dal/ yan dal programı için alıyorsa, söz konusu derse her iki programda da kayıt yapmalı; aynı şekilde ders saydırma işlemi de varsa her iki program için de ayrı ders saydırma işlemi yapmalıdır.
  • İlgili yarıyıl sonunda anadal veya çift anadal programına saydırılacak ders, ‘’ders saydırma formu’’ doldurularak danışman onayına sunularak Öğrenci İşleri Müdürlüğüne iletilmelidir.
  • Ana dal ve çift ana dal/yan dal programı ortak zorunlu dersleri her iki programda da aynı yarıyılda alınmak zorundadır. Bu nedenle her iki programdan  birine  kayıt  edilen ve kayıt onayı alınan ortak zorunlu dersin diğer programdan dersin bırakılmasına (drop) program izin vermeyecektir
  • Akademik takvim için tıklayınız.