Kayıt ve Danışman Onayı Programı

MyTEDU Portal üzerinden ders kaydı yapılacaktır. Detaylı bilgilere (ders ekleme-bırakma, grup değiştirme vb.) aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.Yine aynı adresten ders kayıtlarının nasıl yapılacağı ile ilgili ders kayıt videosu ders kayıt uygulamasının hemen yanında "How to?" Video Guides-Course Registration başlığı ile eklenmiştir.

Kayıt programı ve danışman onay programı kayıtların ilk günü saat 9.00’da açılır.

Öğrenciler, alacakları dersler ile ilgili olarak öğrenci portalı ders kayıt ekranı üzerinden danışmanları ile iletişime geçebilirler.

Yarıyıl ders kayıtları veya ders ekle-bırak süreci içinde danışman onayı alındıktan sonra, bir değişiklik yapılması gerektiğinde danışman onayının kaldırılması, kayıt programında değişiklikler yapıldıktan sonra yeniden danışman onayı alınması gerekir.

Yarıyıl ders kayıtlarında öğrenciler aşamalı olarak kayda gireceklerdir. Sınıflar itibariyle kayıt günleri aşağıda belirtilmiştir.

• Birinci gün: 4. sınıf öğrencileri
  • İkinci gün: 4., ve 3. sınıf öğrencileri
  • Üçüncü gün: Yüksek lisans, 4., 3., 2. sınıf öğrencileri
  • Dördüncü gün: Yüksek lisans, 4., 3., 2., 1. sınıf öğrencileri

Öğrenciler için ders kayıt programı, kayıtların son günü Saat 18.00’de,  danışmanlar için danışman onay programı Saat 23.59’da kapatılacaktır.