Melike İrem Alhas

Melike İrem Alhas

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü

Öğretim Görevlisi

Melike İrem Alhas Hacettepe Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden lisans ve yüksek lisans derecelerini almıştır. Halen Atılım Üniversitesi, İngiliz Kültürü ve Edebiyatı doktora programında çalışmalarına devam etmekte olup tez aşamasındadır. 2023 Nisan-Ekim ayları arasında TÜBİTAK Doktora Sırası Araştırma Bursu ile İngiltere'de, Lancaster Üniversitesi Languages and Cultures bölümünde araştırmacı öğrenci olarak çalışmıştır. Araştırma alanları İngiliz tiyatrosu, engellilik çalışmaları ve dijital beşeri bilimlerdir.

2018-2023 yılları arasında TED Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmış olup 2023 Ekim ayından itibaren aynı bölümde öğretim görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir.